تاریخچه نان برنجی

تاریخچه نان برنجی

نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی سوغات شهر کرمانشاه ، قزوین و چند شهر دیگر ایران است.

در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان می‌توان به نان برنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد.

نان برنجی، اصلی‌ترین سوغات کرمانشاهیان و بهترین نان برنجی کرمانشاهی با روغن فرد اعلای حیوانی تهیه می‌شود ، در هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور که در شهر شاهرود برگزار شد، به ثبت ملی رسید.

  • 10 اسفند 1398
  • نویسنده: SuperUser Account
  • تعداد نمایش ها: 545
  • نظرات: 0
دسته ها: تازه ها
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
Print
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

انتخابگر پوسته

دی ان ان