نان خرمایی پسته‌ای، یک شیرینی مقوی و خوشمزه‌

نان خرمایی پسته‌ای، یک شیرینی مقوی و خوشمزه‌

💢 نان خرمایی پسته‌ای، یک شیرینی مقوی و خوشمزه‌
‌ ‌
‌🔸 یکی از دلایل خوشمزه شدن شیرینی‌های کرمانشاه استفاده از روغن حیوانی خاص آن منطقه است که طعم بی‌نظیری به خوراکی‌های این شهر می‌دهد.‌
‌ ‌
‌⭕ ‌کارگاه و فروشگاه‌ مصطفی احمدی و پسران

📸 آدرس صفحه اینستاگرام:
🌐 www.instagram.com/nanberenji_kermanshah

  • 19 شهریور 1400
  • نویسنده: SuperUser Account
  • تعداد نمایش ها: 774
  • نظرات: 0
Print
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

انتخابگر پوسته

دی ان ان