🔸 یک شیرینی اصیل، خوشطعم و سنتی ایرانی که از قدیمالایام در مراسم و دورهمیهای ما جای خودش را به خوبی حفظ کرده است.
🔸 با یک خوراکی خوشمزه سر و کار داریم. 🔸 بافت نرمی دارد و مثل بیسکویت خشک نیست، ولی معمولا کاملا برشته شده است.
🔸 پخت این نان با موادی مثل آرد برنج، روغن حیوانی، تخممرغ، شکر، هل و گلاب انجام میشود و در ۲ نوع ساده و زعفرانی عرضه میشود.
🔸 اگر دنبال یک شیرینی قدیمی و خوشمزه هستید، نان خرمایی پستهای بهترین گزینه است.
🔸 برای یک عصرانهی متنوع و دل چسب تجربه به یاد ماندنیای برای شما ایجاد خواهد کرد.