🔸 شیرینی مغزدار یکی از انواع شیرینی لقمهای است که مواد میانی مختلفی در تهیه آن استفاده میشود. 🔸 خرما یکی از مغزهایی است که در شیرینی پزی کاربرد فراوان دارد و علاوه بر شیرینی طبیعی، بسیار مقوی و مغذی میباشد.
🔸 خوشمزه و مقوی که اگر تازهاش میل شود، یکی از بهترین شیرینیهایی است که در عمرتان خوردهاید.
🔸 در پخت نان برنجی از روغن حیوانی استفاده میشود که علاوه بر طعم و عطر موجب میشود تا ارزش غذایی آن نیز افزایش یابد.
🔸 کاک را که میشناسید؛ همان شیرینی چند لایهای که دارچین طعم غالب آن است و میتوان آن را لایه لایه و مدتی از زمان را صرف خوردنش کرد.
🔸 نان خرمایی ساده محصول حاج مصطفی و پسران میتواند یک غذای خوب و کامل برای بچهها باشد که آن را در مدرسه میل کنند.