تاریخچه نان برنجی کرمانشاهی

تاریخچه نان برنجی کرمانشاهی
نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی سوغات شهرکرمانشاه ، قزوین و چند شهر دیگر ایران است.

در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان می‌توان به نان برنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نان برنجی زعفرانیاشاره کرد.

  • 23 فروردین 1399
  • نویسنده: مدیر
  • تعداد نمایش ها: 610
  • نظرات: 0
سیرینی مخصوص کاک


شیرینی مخصوص کاک
کاک نام یک نوع شیرینی محلی سوغات شهر کرمانشاه است.
شیرینی کاک از لایه‌های بسیار نازک خمیر است که با استفاده از ساچ‌های مخصوص درست می‌شود. کاک، سبک، خوش‌مزه و پرانرژی است. کاک را از آرد گندم، شکر یا آرد قند، تخم مرغ، دارچین، روغن، هل و آب درست می‌کنند.
برای زیباتر شدن و افزودن طعم به این شیرینی، روی آن را با پودر پسته، نارگیل و خلال بادام تزیین می‌کنند.
 

  • 15 فروردین 1399
  • نویسنده: مدیر
  • تعداد نمایش ها: 646
  • نظرات: 0
نان خرمایی گردویی


🔴نان خرمایی گردویی مخصوص مصطفی احمدی و پسران
نان خرمایی نوعی شیرینی است که از ترکیب خرما، آرد گندم، شکر، روغن کرمانشاهی، زعفران، آب، گلاب، تخم‌مرغ تهیه می‌شود.
برای تهیه این شیرینی خرمای هسته گرفته را له نموده و به ‌وسیله خمیری که از آرد گندم تهیه شده پوشش داده و درون فر می‌پزند.
حتما نان خرمایی سوغات سرای مصطفی احمدی رو تازه و داغ میل کنید که خیلی میچسبه. مخصوصا توی روزای اول سال، پیشا پیش سال نو مبارک و امیدواریم سالی پر از امید و شادی برای همتون باشه.
کارگاه و فروشگاه‌ مصطفی احمدی و پسران

  • 29 اسفند 1398
  • نویسنده: مدیر
  • تعداد نمایش ها: 599
  • نظرات: 0
RSS
اولین242526272829303133

انتخابگر پوسته

دی ان ان